கீரைப்பொடி


கீரைப்பொடி மொத்தமாக தயார் செய்து வைப்பதாக இருந்தால் மாசி – 150 கிராம்,
வத்தல்- 25,
கொத்தமல்லி- 25 கிராம், பெருஞ்சீரகம் – 20 கிராம் இவையனைத்தையும் கறுத்துவிடாமல் வெறும் சட்டியில் வறுத்து மாசி உடன் சேர்த்து அரைத்துக்கொள்ளவும்
இது ஆறுமாதம் வரை கொடாமல் இருக்கும். காற்று புகாத டப்பாவில் அடைத்து உபயோகிக்கவும். கீரை செய்யும் போதும் இதை கடைசியில் சேர்க்கலாம். நல்ல வாசனையாக இருக்கும்.

Seyedkatheeja kayalpatnam

Advertisements

2 thoughts on “கீரைப்பொடி

  1. Sir appreciate your effort for sending nice mails , but some tamil names
    such as maasi in this making of keerai podi we have not heard in chennai ,
    kindly say common name or english titles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s